Undergangen i Skedsmogata mellom Ensjø og Kampen åpner fredag 3.april

Det var 6.januar i år at undergangen i Skedsmogata ble stengt for all trafikk, nå har Skanska på sin byggeplass blogg for Ensjø Torg, lagt ut informasjon om at undergangen åpner igjen fredag 3.april.

«Nå er det ikke lenge igjen til Kampenpassasjen åpner! Den åpner fredag 3. april.» skriver man

Videre kan man lese om hvordan krysset kommer til å se ut det neste året. Det blir satt ut markerte gjerder på områdene som er vist på bilde, dette for å bremse farten til syklister. Det blir satt ut godt med skilter og det etableres gode rutiner på rengjøring av krysset. Portene som etableres for kryssende transport skal være utstyrt med lys.

De har også skrevet en advarsel om å være oppmerksomme for det kommer til å kjøre mye lastebiler og semitrailere forbi passasjen hver dag. De sier «Sjåførene våre skal se seg godt for før de kjører forbi passasjen, men vi er avhengig av at dere gjør det samme. Husk! Sjåføren har ikke sett deg før dere har øyekontakt»

Selv om det blir litt trafikk i området så blir det nå åpnet for gjennomgang i undergangen og dette vil nok lette veien til og fra T-banen og butikker for mange, selv om vi er i en korona situasjon der folk ikke lengre skal bevege seg så mye ut og rundt.

Men på et tidspunkt på fredag, så blir undergangen åpnet igjen!

 

Les Skanska sin blogg om dette

Les tidligere sak på Ensjø aktuell informasjon