TV-aksjonen på Ensjø trenger deg som bøssebærer på Ensjø området 20. oktober!

Bli med på årets største og viktigste dugnad! Tv-aksjonskomitéen vil i år som i fjor, holde til på Ensjøtunet på aksjonsdagen. I år ledes komiteen av Toril Bjørndal Haug (t.v på bilde). Komiteens jobb er å sikre at det er nok bøssebærere til de 39 rodene som Ensjø er delt opp i, samt at man har noen personer i reserve i tilfelle sykdom. Derfor trenger man 52 bøssebærere på Ensjø. Kanskje er du en av dem?

Komiteen kommer til å ha ansvaret på Ensjøtunet og da skal man ta imot deg som kommer for å være bøssebærer, registrere deg og gi deg en innsamlingsbøsse og selvsagt ta imot bøssen når du er tilbake. Som takk for god innsats så blir det servering av vafler, kaffe e.l.

For deg som tenker på å bli bøssebærer så tar en rode max 2 timer og selve bøssetiden er mellom 16-18 Søndag 20. oktober. Oppmøte for bøssebærere blir 15:30 for utdeling av kart og informasjon. Så har du lyst til å gå en av de viktigste og triveligste søndagsturene i året, så kan du komme alene eller ta med deg mannen, samboeren, kona, barnet eller barnebarnet og ta en tur med bøsse på Søndag 20.oktober.

De aller fleste folkene du møter har pengene klare og gleder seg til å bli med på denne årlige dugnaden. Som i år går til Care!

Toril Bjørndal Haug og Inger-Lise Aronsen vil sammen med resten av komiteen på Ensjø anbefale å registrere seg som bøssebærer på nettsiden www.Blimed.no og markere Ensjø som hentested for bøssen.

Bli med da vel!

 

Klikk her for å registrer deg som bøssebærer

Les tidligere sak om Tv-aksjonen