T-banen stenges i august og da går ingen t-banelinjer til eller fra Ensjø i 14 dager.

Ruter opplyser at det skal gjennomføres sporarbeider på sporene mellom Tøyen og Brynseng i starten på august. Dette påvirker dermed alle som benytter T-banen til eller fra Ensjø t-banestasjon.

På ruter sine sider kan man lese at det «Fra lørdag 3. til søndag 18. august skal Sporveien utføre arbeid i tunnelen. Det betyr endringer for T-banelinjene 1, 2, 3 og 4. Vi anbefaler deg å beregne god tid.» Det opplyses at det kjøres buss for bane mellom Tøyen og Brynseng.

Tiden er derfor inne for å planlegge litt smart for å unngå de største utfordringene. Du kan sjekke reiseplanleggeren hos Ruter for alternative reiseveier.

Det enkleste alternativet et å benytte buss for bane i Ensjøveien. Denne ruten skiltes med linje 95. Alternativet er å benytte bussrute 60 som midlertidig kjører i Gladengveien og Ensjøveien over Kampen og ned til sentrum. Et annet alternativ er å gå bort i Strømsveien og ta 37 bussen til og fra sentrum. Hvis man bor slik at man kan benytte T-banen på Hasle, så er den linjen ikke stengt!

Det er også mulig å vurdere om man skal benytte sykkel eller gå ned til Tøyen og ta banen derifra.

Dette er ikke første gang man gjør større arbeider på T-banen ved Ensjø. Sist gang var i påsken i år og før det var i påsken 2018. Så folk er flinke til å finne alternativer.

Sjekk informasjon på Ruter sine sider

Les om sist man stengte T-banen for vedlikehold

I påsken 2018 stengte man også t-banen i mange dager