SULTEN? Dileks kafe og restaurant på Ensjø/Jordal

Dilleks og parkering 004  Dilleks og parkering 013

Dileks er en lokal kafé på Ensjø/Jordal med inngang fra Rolf hofmos gate. Den ligger 100 meter fra Ensjø T-bane stasjon og nærmeste nabo til Kiwi butikken. Dileks er en kafe med alle rettigheter når det gjelder drikke og et godt utvalg av mat. Her kan man spise både lunsj og middag eller bare stikke innom for å ta en øl. Dileks har flere tilbud på dagens middagsrett og med en øl pris på kr 59.- (for halvliteren) så er det ganske akseptabelt.

Dileks Cafe og Catering ble etablert 1992. Det blir litt for enkelt å beskrive Dileks som en lokal brun kafe, for den er så mye mer. Store lyse og enkle, men trivelige lokaler. Et godt utvalg av mat og drikke. Maten har noen innslag av tyrkiske retter, men de tradisjonelle norske rettene er også på plass.

Det er flere retter å velge i mellom, så alle finner noe de liker. Skulle du velge en helt enkel rett som dagens suppe med brød, så får du den til kr 85.- Du får karbonade m/ speilegg og poteter for 109.-

Stedet driver også med catering og det er mulig å leie lokalene til forskjellige arrangementer som dåp, bursdag og lignende. Det er mange stamkunder fra lokal miljøet på Jordal terrasse eller Kampen haveby som benytter stedet.

Er du sulten og trenger et måltid mat til en overkommelig pris, så er Dilekes på Ensjø et godt valg.

Se Dileks sin hjemmeside

Dilleks og parkering 012 Dilleks og parkering 006 Dilleks og parkering 005

Dilleks og parkering 007 Dilleks og parkering 008 Dilleks og parkering 010