Spisesteder på Ensjø – Boulangerie M er den franske bakeren i Tiedemannsbyen!

IMG_5634 IMG_5618

Boulangerie M har lokalisert seg i Tiedemannsbyen på Ensjø. De åpnet i desember 2016 og er et håndverksbakeri som serverer ferske bakervarer, kaffe og lunsj på dagtid og pizza på kveldstid.

Boulangerie M er familieeid, og bakevarene som brød, baguetter og croissanter bakes i butikken etter tradisjonelle metoder. Kvaliteten er så bra og så god at Lille Tøyen Kolonial som har lokale og kortreiste varer i sitt sortiment, selger brød fra Boulangerie M.

Dette er ikke bare et bakeri, for det er mulig å få kaffe, lunsj og pizza her også. Lunsj i form av bagetter og andre påsmurte bakervarer. Det er på ettermiddagen og kvelden man serverer pizza med god hjemmelaget saus. Boulangerie M har skjenkerett, så her kan du spise pizza samtidig som du koser det med en flaske vin.

Siden ting bakes i butikken så er det også mulig å få spesiallaget ekstra store brød på bestilling? Det er visst nok populært blant firmakunder, men passer for alle som ønsker et flott brød til en spesiell anledning. De tar også imot bestillinger til konfirmasjon, dåp og spesielle anledninger om du skulle ha slike behov.

Jeg som skriver Ensjø aktuell Informasjon anbefaler alle å ta turen innom for å sjekke ut godsakene, Men som jeg også alltid minner om er at vi som bor i nærområdet til slike lokale steder må bruke de lokale tilbudene vi har ellers så forsvinner de igjen.

Åpningstiden hos Boulangerie M er: 0630 til kl 1800 tirsdag, 0630 til kl 1900 onsdag og torsdag og 0630 til kl 2000 fredag, lørdag og søndag.

Mandag er det stengt.

 

Sjekk ut Facebooksiden til Boulangerie M

Sjekk ut flere spisesteder på Ensjø og i nabolaget

Les tidligere sak om Boulangerie M

 

 

IMG_5625 IMG_5620

IMG_5641 IMG_5629

IMG_5627 bm pizza

IMG_5626bm brød 1

bm brød 3 BM brød