Snø har blitt til is grunnet manglende brøyting på Ensjø området og i nabolaget til Ensjø

Is på Ensjøområdet (8) Is på Ensjøområdet (6)

I slutten på januar skrev jeg litt om innføring av beboerparkering og manglende brøyting i området, nå tar jeg en liten runde med brøyting igjen. La meg først slå fast at kommunen og deres innleide mannskaper gjør enn god jobb der de jobber.  De jobber nok veldig hardt og har lange dager, men der de ikke jobber eller ikke har vært enda, der ser det ikke så bra ut. Hovedgatene og de viktige gatene har blitt ryddet og ser bra ut.

Men, jeg skal vise til noen steder der det meste av snø har blitt til is i løpet av noen dager med varierende temperatur. Heldigvis har noen husket på å strø litt singel/grus på disse veiene, så man er nok litt klar over situasjonen.

I Lillebergveien og Lillebergsvingen er det så ille at det er blitt kjørespor som er 5 til 10 cm dype og det er nesten ikke mulig å svinge ut av sporet flere steder. Malerhaugveien er heller ikke et prakt eksempel på god brøyting. Vi kan også svinge innom Vålerenggata på Vålerenga og flere gater på Kampen. Heldigvis så har buss traseene på Kampen blitt brøytet, men mange av sidegatene er ikke tatt.

Det er sikkert mange titusener av mennesker som er godt fornøyd med brøytingen i byen, men når det ikke blir brøytet der man bor, så er det vanskelig å være så positiv! Bildene er tatt torsdag kveld og fredag ettermiddag.

Les tidligere sak om dårlig brøyting!

Is på Ensjøområdet (13) Is på Ensjøområdet (4)

Is på Ensjøområdet (1) Is på Ensjøområdet (10)