Skotvedt i Gladengveien 9 på Ensjø blir Auto Elite Ensjø fra 1.august

Ensjøveien hovinbekken 003  Ensjøveien hovinbekken 017

Mandag ble det klart at Auto Elite Ensjø AS er ny merkeforhandler for Hyundai og Honda i Oslo. Selskapet er lokalisert med salg av nye og brukte biler, verksted og delelager i romslige og hyggelige lokaler i Gladengveien 9 på Ensjø i Oslo. De har offisielle åpning allerede i august.

Det er i dag Skotvedt som selger Hyundai og Honda fra lokalene, men fra 1.august overtar Auto Elite Ensjø agenturet i Oslo. De kommer til å fortsette i de samme lokalene og med de samme ansatte. Auto Elite har kjøpt opp denne bilforretningen fra Skotvedt.

Auto Elite Oslo holder fra tidligere til i nabolokalene i  Gladengveien 9 og selger fra de lokalene bilmerket Citroen. Nå skal altså nabo bedriften også bli en del av Auto elite gruppen og har fått navnet Auto Elite Ensjø.

Auto Elite er en del av Automobil AS som i dag består av 29 bilforhandlere i Sør-Norge samt flere bedrifter innen bilrelatert virksomhet. Gruppen omsetter for over NOK 2,5 mrd og har totalt ca 750 ansatte.

Begge selskapene leier lokaler av Kolberg gruppen og Ensjø aktuell informasjon har grunn til å tro at selskapene har langsiktige planer på Ensjø og at leiekontraktene med Kolberg gruppen gjenspeiler denne ambisjonen. Så det kan være mulig at boligplanene på disse to eiendommene ikke vil realiseres på de første 10 årene.

 

Ensjøveien hovinbekken 052  auto elite ensjø