Salget av 127 boliger i prosjektet Kongsløkken på Ensjø starter søndag 20 september

Da er det endelig blitt klart at Bonava legger ut sine boliger i prosjektet Kongsløkken på Ensjø for salg. Kongsløkken ligger i Malerhaugveien 19 til 23 (krysset Malerhaugveien og Grønvoll allè. Nærmeste nabo til prosjektet er Fyrstikkalleen videregående skole (F21), boligprosjektet Malerhaugveien 25 (under salg) og boligprosjektet Ensjøhøyden.

Salgsstarten i dette prosjektet er skjøvet på flere ganger, men nå er det klart! Bygningen som stod på eiendommen er revet i 2019 og tomta er klar til å bygge nye boliger. Det skal bygges 127 leiligheter i prosjektet. På det høyeste er bygget 6 etasjer og leilighetene varierer i størrelse fra 35 til 132 kvm. Prisene starter på rett under 3 millioner kroner, det har ikke kommet fram informasjon om hva den dyreste leiligheten vil koste.

På nettsidene sine skriver man at «Bonava har gleden av å invitere deg til salgsstart av første trinn på Kongsløkken på Ensjø. I dette trinnet får du muligheten til å velge mellom 39 solrike og arealeffektive 2-roms leiligheter med romslige balkonger. Alle kan nyte den enestående utsikten over Oslofjorden og byens tak fra den generøse takterrassen.»

De opplyser også at neste salgstrinn kommer i uke 41, og da lanseres 3- og 4-roms leilighetene i prosjektet. Det er ikke lagt ut noen prisliste på boligene enda, så man må følge med på nettsiden, om man er interessert i prisene på bolig her.

Er man på jakt etter de største og beste leilighetene med god plass og utsikt, så må man nok godt over 10 millioner for å kunne kjøpe disse. De to største leilighetene på 115 og 132 kvadratmeter har også de største takterrassene, de er på henholdsvis 87 og 112 kvadratmeter. Det finnes noen få andre leiligheter som får store private takterrasser på omlag 25 til 50 kvadratmeter, mens vanlige leiligheter har fra 7 til 10 kvadratmeter plass på balkongen.

Området bygningen ligger på er plassert høyt opp på Ensjø og man vil få god utsikt fra den felles takterrassen på prosjektet. Mye av prosjektet ligger vestvendt med gode solforhold. Det er imidlertid greit å kjenne til at det på flere sider av prosjektet skal bygges boliger på nabo eiendommene. Det gjelder Malerhaugveien 13 til 15, 20 og 25. Det kan også være greit å kjenne til at leilighetene som vender inn mot gården og utearealene, også ser ut mot skolegården på F21.  Der er det på dagtid skoleelever og det er på kveldstid barn og unge fra nabolaget som benytter basketanlegget, sandvolleyballbanen og skaterampene til lek og moro. Så har du barn så er dette flotte arealer å leke på.

OBS! Planlegger du å kjøpe bolig i dette prosjektet og har bil, så anbefaler Ensjø Aktuell Informasjon å kjøpe parkeringsplass i prosjektet. Det er ikke mange gate parkeringsplasser i området (beboerparkering) og med utviklingen man ser i Oslo, så er det heller ikke noen grunn til å tro at det blir flere gateparkeringsplasser snarere det motsatte. Har du ikke bil, så trenger du ikke parkeringsplass og får fint plass til sykkelen. Det er også kort vei til busser i Grenseveien og T-bane på Helsfyr og Ensjø.

Selger av boligene er Bonava som er et svensk selskap med lang historie for å bygge boliger, den aktuelle eiendommen på Ensjø kom i Bonava sine hender når man kjøpte opp det norske selskapet Urbanium i 2019.

På søndag 20.september er det visning på tomta. Her blir det mulig å se på tegninger og model av bygget og det er mulig å komme opp i en lift for å se på utsikten. Men siden vi har korona situasjonen, så må de som ønsker å se på prosjektet og kikke på modeller og tegninger bestille time for å få tilgang. Dette gjøres elektronisk på nettsiden. Etter at visningen er gjennomført så blir det mulig å stille seg i elektronisk kjøperkø. Dette skjer mandag den 21. september klokken 19.00, da er det mulig å trekke en digital kølapp for kjøp av leilighet på Kongsløkken. Bonava sender ut en lenke til køsystemet på e-post for de som ønsker å kjøpe bolig.

 

Les om prosjektet på hjemmesiden

Les tidligere sak om at Bonava kjøper Urbanium

Les om at bygningene rives i Malerhaugveien 19 til 23

Les om at navnet blir Kongsløkken