Politiet gjennomførte fredag laserkontroll i Gladengveien og Grenseveien på Ensjø

  

I ca 3 timer midt på dagen fredag gjennomførte Oslo politiet i samarbeid med Utrykningspolitiet fartskontroller på Ensjø. De har også tidligere denne uka gjennomført kontroll og i dag fredag ble det gjennomført kontroll på nytt.

Jeg snakket med en politimann som deltok på stede. Han kunne opplyse at det var et resultat av mange klager fra beboerne i området, på høyfart, som gjorde at de stod der. Han kunne også love at det i ukene fremover ville bli flere kontroller i området. Politiet var tilstede med tilsammen 5 patruljer

Ifølge opplysninger som ble gitt på stedet, så ble det utlevert 14 forelegg til biler som kjørte for fort i Gladengveien. En av de som ble tatt kjørte i hele 62 km/t og vedkommende fikk kr.8500.- i bot og prikk i førerkortet. Vedkommende var bare 4 km/t unna å miste førerkortet. Det var også noen som fikk forelegg for manglende bilbeltebruk og bruk av mobiltelefon.

Jeg er veldig glad for at politiet tar farten i Gladengveien på alvor og nå gjennomfører fartskontroller der. Det vil kunne øke trafikksikkerheten og senke farten!