Nytt spisested – Fresh Asia Fusion har åpnet på Helsfyr i nabolaget til Ensjø

Fresh Asia Fusion åpnet 30. april i de gamle lokalene til Brick Lane Cafè på Helsfyr (som stengte i oktober 2019). De har holdt på med oppussing og klargjøring av lokalene i noe tid, men nå er de åpnet.

Det skrives på Facebook siden følgende: «Vi er fem matglade søsken med erfaring i matbransjen og har drevet Fresh Sushi i Haslum i 3 år. Vi ønsker å tilby nærområdet en spennende asiatisk restaurant med sunn mat laget av ferske råvarer med høy kvalitet. Vi tilbyr både menyer til privat og bedriftskunder samtlige catering for ulike anledninger. Menyen vår består av en vel sortert mengde av retter som sushi og med både originale øst asiatisk retter og andre som er inspirert av våre reiser. Kjøkkenteamet vårt består av fire dedikerte og kreative kokker som vil lage ypperlig god mat med mål å spre matglede til våre gjester kun ved første øyekast.»

Det serveres tradisjonell asiatisk mat. På Ensjø området finner man flere slike steder. Asia rett hjem som bare har take away og HY sushi som også har sitteplasser inne og ute. Fresh Asia Fusion har en fordel og det er at det finnes mange parkeringsplasser rett utenfor, ved at man kan benytte parkeringen til Fyrstikktorget (mot avgift).

Fresh Asia Fusion er litt større enn de andre lokale stedene, ved at du finner 60 sitteplasser inne og 70 sitteplasser ute.

I anledningen åpningen 30.april gir man 20% rabatt på maten, frem til 14.mai.

Se Facebook siden til Fresh Asia Fusion

Se hjemmesiden til Fresh Asia Fusion

Les tidligere sak om dette

Se oversikt på de fleste spisesteder på Ensjø området