Noen spisesteder og puber på Ensjø og Helsfyr legges ned og blir byttet ut med andre ting

 

Når tiden går så finner enkelte drivere ut at det ikke er grunnlag for videre drift eller får andre planer som skal gjennomføres. Nå har to steder på Ensjø og Helsfyr lagt inn årene.

Nabobakeriet i høyblokka på Marienfryd var et lite bakeri/serveringsted som holdt til ved siden av Hy’s sushi og Marienfryd kafe og grill. Alle ligger rett ved Tiedemannsparken. Er stengt og lagt ned. Nå er lokalene til Nabobakeriet ledige, etter at stedet stengte i august. Det skal leies ut til andre virksomheter.

Brick Lane Cafè på Helsfyr var en Cafè som solgte kaffe og kaker samt fungerte som bar/pub. Stedet stengte dørene siste helga i september. Det henger plakater på dørene om at det i lokalene vil dukke opp en Sushi restaurant som heter Fresh Sushi.

Ensjø aktuell informasjon skriver alltid når nye steder eller butikker dukker opp, at man må bruke de tilbudene som kommer. Hvis man ikke bruker dem da forsvinner de igjen. Om manglende kunder er tilfellet for Nabobakeriet og Brick lane Cafè skal jeg ikke spekulere i, men nå er de borte!

Se Facebooksiden til Brick Lane Cafè 

Les tidligere sak om Nabobakeriet