Nabovarsel for Valle Hovin, Hasle, Helsfyr og Ensjø området – AC/DC kommer 17. juli

Live nation 001

Live Nation har nå sendt ut nabovarsel til alle beboere i nærheten av Valle Hovin stadion for å informere om at det blir AC/DC konsert 17.juli. Flott tiltak og fint at det kommer så tidlig at de som har store utfordringer med konserten kan finne gode løsninger.

Her opplyser da at det vil bli arbeider med scenen i 4 dager før konserten i tidsrommet 0800 til 1900 og ned rigging om natta rett etter konserten. Det blir lydprøver torsdag 16/7 kl. 1600 til 1800 og 17/7 fra kl. 1200. De opplyser at publikum vil få slippe inn kl. 1700 og musikken starter kl.1745 og varer til kl. 2300 på konsert dagen 17.juli.

De har også lagt ved informasjon om hvordan man skal forholde seg om man bor slik til at det er nødvendig å sette i verk tiltak for å redusere utfordringen for de som bor nærmest.

Av erfaring vet Ensjø Aktuell Informasjon at det kommer mange publikummere på denne konserten og noen av de kommer kanskje allerede dagen før og overnatter ute for å sikre seg gode plasser. Vi vet også at krysset Grenseveien /innspurten blir veldig problematisk i flere timer på ettermiddagen fredag 17.juli da mange kommer til konserten gående eller med bil.

De som må kjøre Grenseveien av andre grunner denne ettermiddagen, bør seriøst velge andre ruter for å unngå trafikkaoset som oppstår i krysset Grenseveien/ Innspurten/grønnvollallè.

Til alle som skal på konserten så er det sterkt å anbefale å benytte kollektivtrafikk

Til deg som tenker på å kjøre bil til konserten, så glem det, det blir ikke gratis parkeringsplasser å oppdrive i området rundt Valle Hovin og Ensjø på mandag fra kl. 1400. Det er mange ”kremmere” som vil skumme fløten av alle de som likevel har valgt bil som transportmiddel og som desperat sirkler rundt for å finne en parkeringsplass. Så når det er konsert på Valle Hovin så blir det veldig dyrt å parkere i området. Vil du betale 300 kr for noen timer med parkering for å få med deg en konsert?

Les om billettsalget 

Les om tidligere AC/DC konsert i 2010

Live nation 002a