Malerhaugveien på Ensjø er stengt med skilt og kjegler, men bilister kjører likevel i gjennom!

IMG_6018 IMG_6033

Ensjø Aktuell Informasjon har tidligere skrevet om arbeidet som skal gjøres i bakken mellom Stålverksveien og Grønvoll alle på Ensjø. Arbeidet med etablering av fortau og diverse ting rundt dette, gjør at veien er stengt for gjennomkjøring.

Dette er en meget kjent snarvei for folk som skal fra Helsfyr/Grenseveien og ned mot sentrum eller motsatt. Dette gjelder spesielt om det er kø eller andre trafikk hindringer på veinettet.

Ensjø aktuell informasjon har over flere dager fulgt litt med på hvor mange biler som bryter gjennomkjøringsforbudt skiltet i Malerhaugveien på Ensjø. Og det er ganske mange. De fleste er lovlydige og kjører rundt når de ser sperringen. Noen er åpenbart usikre på om de skal kjøre igjennom eller ikke, men velger å gjøre dette hvis det er plass mellom kjeglene. Noen bryr seg ikke i det hele tatt og enkelte bilister har faktisk så stor tiltro til egne evner og lovvedtak om skilting at de går ut av bilen og flytter sperremateriellet selv.

På bildene som er tatt over flere dager kan man se både bilder av bilister som bryter gjennomkjøringsforbudet og at kjegler er flyttet fra den ene dagen til den andre. Faktisk kan man se at en av kjeglene er kraftig påkjørt. Bilister kan risikerer bot på 5500 kroner om man kjører igjennom og blir stoppet av politiet!

Les tidligere sak om dette!

IMG_6014 (2) IMG_6008 (2)

IMG_6034 IMG_6035