Innbrudd og tyveri på Ensjø

Ensjø aktuell informasjon følger mange facebook grupper og sider på Ensjø og det skrives om innbrudd og tyverier i flere av disse gruppene på Ensjøområdet i går og i dag. Det strekker seg fra Lille Tøyen, Marienfryd og flere steder i Malerhaugveien. Dette betyr nok at det er en liten gruppe «skurker» som jobber i området. Dette pleier å gå litt i bølger.

Det rapporteres om innbrudd i biler, kjeller/bod innbrudd og sykkel tyverier. Det er også observert personer som kikker i postkasser og går rundt i nabolaget og «kikker» på natta.

Dette betyr man skal være litt på vakt denne helgen og følge ekstra med på hva som skjer rundt der man bor. Sykler som står ute bør låses godt fast og sikres, biler bør ikke ha verdisaker eller omsettelige ting liggende synlig. Dører og garasjeporter må følges med på ved inn og utkjøring. Dette er helt vanlige forsiktighetsregler, men de kan ikke gjentas for ofte.

Litt generell aktsomhet fra mange kan hindre uønskede hendelser, hvis man observerer uønskede hendelser kan man vurdere å filme med telefonen og sikre bevis og man bør vurdere å ringe politiet.

Godt naboskap og folk som er observante kan hindre mange uønskede hendelser.

Les tidligere sak om sykkeltyverier på Ensjø