I januar/februar 2019 får Ensjø nytt apotek, dagligvarebutikk, eiendomsmeglerkontor samt baker/kafe!

Spar butikk logo blings

Det blir en tilvekst av næringsdrivende på Ensjø med et tilbud til lokalbefolkningen på Ensjø ved starten på 2019. Skanska sitt boligprosjekt Ensjø Torg (del a) skal stå ferdig til innflytting i november 2018 og i første og andre etasje vil det bli næringslokaler som er klare for innflytting i januar. Jeg har fått bekreftelse på at det i næringslokalene blir apotek, dagligvarebutikk, eiendomsmegler og bakeri/kafe. Det vil også bli en blomsterbutikk i de nye lokalene.

Det er dagligvarebutikken som tar de største lokalene ut mot T-banen og torget. Det er NorgesGruppen sin Spar kjede som skal flytte inn i lokalene. Butikken blir på anslagsvis 8-900 kvadratmeter og er nesten like stor som Kiwi og Rema 1000 butikkene som er i området fra tidligere. Denne butikken vil måtte satse på kunder som kommer gående eller på sykkel. For på dette området vil det ikke være noen parkeringsplasser, slik Rema 1000 og Kiwi har sikret seg.

På hjørnet av bygget med utsikt både mot Ensjøveien og Ensjø Torg vil det flytte inn en baker/kafe. Det blir fra kjeden Åpenbakeri som allerede har 13 utsalgssteder i Oslo. Navnet er Blings.

Langs Ensjøveien vil det flytte inn et apotek fra kjeden Vitus og det vil flytte inn en Eiendomsmegler fra kjeden Notar. Det vil også langs Ensjøveien flytte inn en blomsterbutikk, men den ligger her fra før, så den flytter bare over gaten og det er Winther Blomster. De er en del av Floriss kjeden.

Ensjø aktuell informasjon har fulgt med på arbeidet med å skaffe leietakere til lokalene og allerede i en sak fra august 2016 kunne jeg antyde at det ble Spar som ble butikkjeden og at det skulle komme inn en baker/kafe i lokalene. Nå kan jeg med sikkerhet slå fast at det blir slik.

Nå får vi bare vente å se til januar/februar 2019 da det skal åpne!

 

Les mer om Spar butikkene

Sjekk hjemmesiden til Åpentbakeri/Blings

Les tidligere sak fra 2016 om dette

 

(Bildet av logoen til Blings er hentet på Facebook siden til Blings)

VitusApotek_207x207  notar

Ensjø torg mot torget IMG_5242