HY’s Sushi og wok er nytt spisested på Ensjø og Hasle

Hy sushi og Hairdu 005  Hy sushi og Hairdu 010

HY’s sushi og wok har lørdag 9. januar åpnet på Ensjø området. De ligger i første etasje i Høyblokka på Marienfryd rett ved Tiedemannsparken. Ensjø aktuell informasjon skrev i juli om at det ville komme et nytt spisested her og nå har de åpent.

Dette stedet serverer Sushi og wok retter i prisklassen kr 15.- til kr 279.- se hele menyen på hjemmesiden, link finner du litt lengre ned i saken. Stedet er et take away sted og har ikke sitteplasser utover de som er satt av til de som venter på mat.

Når Ensjø aktuell informasjon var innom var det mange folk som hadde tatt turen for å ta det nye stedet i øyesyn og smake på maten. HY’s sushi har 20 prosent rabatt i hele januar som et åpningstilbud.

Dette er den tredje Sushi stedet som etablerer seg på Ensjø området. Fra tidligere har man Hasle Sushi på Hasle torg og sa har man Asia Rett hjem i Gladengveien 15. Det skjerper konkurransen og gjør valgmulighetene større. Dette nye stedet er imidlertid litt mer utilgjengelig med bil, så man satser nok mest på at alle i nærområdet (Marienfryd, Tiedemannsjordet og Lille Tøyen hageby) skal velge dette stedet som sitt faste Take away sted.

Hva med å droppe hjemmelaget middag i dag og heller forsøke noen av rettene som lages i nabolaget. Det er viktig å benytte slike steder når de kommer for hvis man ikke gjøre det, så vil de forsvinne igjen.

Les hjemmesiden til HY’s sushi og wok  

Les tidligere sak om HY’s sushi

Les tidligere sak om konkurrenten Asia rett hjem

Hy sushi og Hairdu 002  Hy sushi og Hairdu 022