Hy’s sushi & asian dining på Ensjø åpner igjen fredag 7.juli!

HY sushi 1 mai 016 HY sushi 1 mai 008

Som sikkert flere har fått med seg så har Hy’s sushi & asian dining ved Tiedemannsparken vært stengt siden starten på juni. Årsaken til stengingen var at man ikke hadde forholdt seg korrekt til reglene for å søke om overdragelse av serveringsbevilling. Man hadde forholdt seg til overtalelses datoen av lokalene og ikke dateringen på kontrakten som start tidspunkt.

Reglene er imidlertid slik at det må gjøres innen 30 dager fra kontraktinngåelse for at man skal få godkjent midlertidig drift frem til nye bevilling er på plass. Siden man i dette tilfellet overskred 30 dagers fristen så måtte man dermed holde stengt, mens søknad om serveringsbevilling ble behandlet.

Nå har imidlertid papirarbeidet ferdig behandlet og godkjent og ny bevilling er på plass og serveringsvirksomheten kan starte opp igjen. På facebook siden sier man at man åpner på fredag 7. juli kl. 1400. Den helgen har man åpningstilbud på mat der man gir avslag på 20% på alle matretter.

Hos Hy’s sushi & asian dining kan du fortsatt bestille take away og hente maten for å spise hjemme eller du kan stikke innom og sitte inne eller ute og spise på restauranten.

God appetitt!

Les mer på Facebook siden til Hy’s sushi & Asian dining

Les tidligere sak om Hy’s sushi & asian dining