Hvilke butikker eller næringsvirksomheter ønsker vi oss til Ensjø?

Hvilke butikker eller næringsvirksomheter ønsker vi oss til Ensjø? I disse korona tider så er det mange som sitter på hjemmekontor og tenker mye. Vel de som ikke har hjemmekontor tenker sikkert også mye. Jeg tenker at dette er en god anledning til å tenke litt Ensjø!

Ensjø aktuell informasjon har skrevet mye om nye virksomheter som dukker opp på Ensjø. Den siste saken jeg lagde på nyetablering på Ensjø var saken om at Sparebanken SR bank skal etablere filial på Ensjø torg. Når det dukker opp nye ting, så er noen kommentarer på at man ikke vil ha flere matbutikker, eiendomsmeglere, gatekjøkken osv. Men det kommenteres i mindre grad på hva man ønsker skal legges til Ensjø.

Derfor har jeg laget denne saken for å forsøke å samle nye ideer og innspill til hva man kan etablere på Ensjø området. Det må kanskje være noen krav til disse innspillene. Du må ville handle hos denne butikken/virksomheten og det må være næringsgrunnlag for virksomheten. Men kom med alle mulige innspill, så ser vi hva som er ønsket på Ensjø.

Jeg personlig tror det vil være grunnlag for et Vinmonopol og jeg tror det vil være grunnlag for en Narvesenkiosk/kiosk på Ensjø. Hva tror du? Skriv svaret i kommentarfeltet på Facebook siden eller i gruppa!