Fra i dag kan du kjøpe pizza hos Boulangerie M! – Konkurransen om Pizza markedet strammes til på Ensjø.

Pizza på Ensjø 002 Pizza på Ensjø 009

Fra lørdag 14/1 så serverer Bakern i Tiedemannsbyen Boulangerie M pizza på ettermiddag og kveld. Det er et passe stort utvalg av Pizza og den dyreste koster kr 175.- hvis du skal sitte inne å spise den. Dermed er det 5 muligheter for oss som bor på Ensjø for å skaffe «lokal» pizza

  • Boulangerie M (Tiedemannsbyen)
  • Safe as milk (Gladengveien)
  • Marienfryd Kafe og Grill (Høyblokka på Marienfryd)
  • Peppes Pizza (Ensjø T-banestasjon) obs! Kun take away!
  • Gladengen pizza og grill (Gladengveien 15) obs! Kun take away!

Det betyr at det er et stort utvalg å velge ifra hvis man ønsker å kjøpe seg en «lokal» pizza. De to siste stedene som åpnet (Safe as Milk åpnet i september og Boulangerie M åpnet i desember) tilbyr deg å sitte inne og spise maten din i gode og trivelige omgivelser.

Ensjø aktuell informasjon var til stede hos Boulangerie M når den første offisielle pizzaen ble laget for salg lørdag ettermiddag. Dette ser bra ut og kan anbefales! Ta med noen venner eller barna ut for å spise pizza. Gjør det en ettermiddag i stedet for middag, da blir det glede!

Ensjø aktuell Informasjon oppfordrer alle til å ta en tur innom for å kikke på alle stedene. Det er viktig at vi som bor på Ensjø bruker de serveringssteder som dukker opp. Blir de ikke brukt så kan de forsvinne igjen.

 

Se tidligere sak om Boulangerie M 

Sjekk ut FB siden til Boulangerie M 

Se tidligere sak om Safe as milk 

Ensjø 27 desember 2016 003