Fitnessmafia på Ensjø har inngått treningssavtale med VIF Håndball

fitnessmafia b Berit holsbø

Fitnessmafia har inngått avtale med VIF Håndball. Avtalen innebærer spesifisert og skadeforebyggende styrketrening av totalt 6 lag med både dame og herrelag. Et av lagene har akkurat rykket opp i 1 divisjon. Avtalen trer i kraft fra 1. mai og vi regner med å ha startet opptrening av alle seks lagene i løpet av mai måned.

PT teamet hos Fitnessmafia Gym skal sammen stå for trening av lagene med daglig leder og eier Frode Nylund som hovedansvarlig.

Fitnessmafia gym startet opp på Ensjø i oktober 2017 og drives av ekteparet Berit og Frode.

Berit er utdannet instruktør fra SAFE Norge, har en Bachelor i vernepleie med spesialisering i fysisk aktivitet og holder for tiden på med sin Master i aktivitet og bevegelse. Hun har lang erfaring som instruktør og er kjent for sin evne til å motivere til ekstra innsats. Hun har 20 års erfaring med styrketrening og har tidligere bakgrunn fra fitness

Frode er utdannet personlig trener fra AFPT. Frode har vært genuint interessert i trening siden han selv startet å trene da han var 16 år. Han er ekstremt god på styrke teknikk, forskjellige tilnærminger til forskjellige kroppstyper og på bevegelighet generelt. Han har tidligere drevet med styrkeløft, kroppsbygging og fotball.

På nettsiden sier «Fitnessmafia at de er et uavhengig treningssenter beliggende sentralt på Ensjø i Oslo med kort vei til offentlig transport. Vi har et bredt treningstilbud og hos oss kan du trene med vekter i studio alene eller med Personlig Trener, gå på gruppetimer eller delta på diverse workshops.

Vår visjon er at alle skal kunne trene side om side hos oss uavhengig av treningsbakgrunn, fysiske form eller begrensninger. Vi ønsker ikke å være en typisk treningsmaskin der medlemmene går oppå hverandre under «prime-time» og treningsøkten som egentlig skulle ta 45 minutter tok 90 fordi man måtte stå å vente så lenge på apparatene man skulle bruke. Vårt mål er å være et nær senter litt utenom det vanlige der medlemmene føler seg velkomne, nesten akkurat som hjemme!»

Vi håper at våre eksisterende medlemmer tar godt imot spillerne fra Vålerenga Håndball når de starter hos oss! Fitnessmafia tar også imot nye medlemmer som ønsker å trene!

På signeringsboildet ser man til venstre Frode Nylund, dagligleder på Fitnessmafia Gym og Adrian Salihu, sportslig leder hos Vålerenga Håndball

Se nettsiden til Fitnessmafia

Sjekk ut fasbooksiden til Fitnessmafia

Les tidligere sak om Fitnessmafia

Fitnessmafia 022 fitnessmafia 015

fitnessmafia 025 fitnessmafia a