Ferd og Selvaag har solgt 52 boliger i Tiedemannsparken på Ensjø den første uka av salget!

  

Ensjø aktuell informasjon har tidligere skrevet om boligprosjektet Tiedemannsparken på Ensjø. Det skal bygges til sammen 322 leiligheter fordelt på fire bygninger. Navnet Tiedemannsparken henviser til at dette boligprosjektet får Tiedemannsparken som nærmeste nabo.

Prosjektet var opprinnelig planlagt lagt ut for salg 23.mars, men det ble en liten ukes forsinkelse og dermed ble boligene lagt ut med visning 30.mars. Det var fra starten mulig å tegne seg og legge inn interesse for boligene, men formel salgsdato var 2.april.

Nå har det gått en uke om man kan si noe om interessen for boligene. Det er solgt til sammen 52 boliger. Det var imidlertid et internt salg av boliger før man la ut alle de 91 leiligheten i første salgsstinn. Da ble ansatte og kontakter hos de to selskapene Ferd og Selvaag bolig tilbudt boliger først og når man kom til salgsstarten så var det 61 boliger igjen til den «vanlige» mannen i gata.

Tallene for dette salget viser at ytterligere 22 boliger er solgt av de 61 som var tilgjengelige. Det er derfor uten diskusjon at man kan slå fast at dette er et bra første salg i dette boligprosjektet. Sammenligner man med salgstallene totalt på Ensjø for 1 kvartal 2019 med 73 salg og mot 4 kvartal i 2018 som var på 40 solgte boliger, så vil nok salgstallene for 2 kvartal 2019 bli passe høye.

Det ryktes også at flere nye boligprosjekter kommer med salgsstarter før sommeren og det kan også trekke tallene opp. For deg som skal kjøpe bolig vil dette bidra til større utvalg å velge bolig blant, men billig er det selvsagt ikke for prisene er ganske høye på mange av de beste objektene.

 

Les saken om salgsstart i Tiedemannsparken på Ensjø!