Ensjø har fått Thailandsk take away restaurant

I midten av juni åpnet Ensjø områdets nyeste tilskudd på spisested fronten. Ekte Thaimat holder til i Hovinveien 39 eller i første etasje på høyhuset Marienfryd midt i Tiedemannsparken. De har flyttet inn i lokalene etter at Nabobakeriet la ned virksomheten. De nærmeste naboene er Marienfryd grill og HY sushi.

Ekte Thaimat skal som navnet sier servere kun Thailandsk mat. Dette blir den eneste take away restauranten på Ensjø området som gjør dette. Du vil finne flere steder som serverer asiatisk mat på Ensjø området, der man finner innslag av Thailandsk mat, men Ekte Thaimat skal kun servere Thailandsk mat og de importerer også egne råvarer og produkter fra Thailand.

Du finner tradisjonelle thai retter på menyen og de kan også levere vegetar retter om du ønsker det. I første omgang nå i korona tidene, så har de en enkel meny med 12 hovedretter og noen tillegg. Når Korona situasjonen roer seg ned, så vil man utvide og lage en større meny som i større grad består av/inneholder Thailandske tradisjonelle produkter.

Prisene på menyen er fra kr.89.- til kr 159.- De kan levere og kjører maten hjem til deg på moped, hvis du ikke vil hente selv. Åpningstidene er kl.1400 til kl.2100 alle dager unntatt mandag, da de holder stengt.

Ekte Thaimat planlegger å starte med matlagingskurs når Korona situasjonen har normalisert seg. Da vil grupper på 4 til 8 personer få muligheten til å lære å lage tradisjonell Thai mat.

Som Ensjø aktuell informasjon alltid sier når det dukker opp nye tilbud til befolkningen på Ensjø området, ta turen innom og sjekk ut maten på dette stedet. Bruker vi ikke slike lokale tilbud, så forsvinner de igjen.

Så er du litt sulten, stikk innom og test ut Ekte Thaimat!

 

Se nettsiden til Ekte Thaimat

Se menyen til Ekte Thaimat

Se Facebook siden til Ekte Thaimat

Se oversikt på alle spisesteder på Ensjø og i nabolaget