Ensjø har fått nytt spisested Zam Zam åpnet 6 oktober

Zam Zam har startet opp i høyblokka på Marienfryd rett ved Tiedemannsparken. De har overtatt lokalene til Marienfryd kafe og grill som har lagt ned virksomheten og avviklet selskapet.

Zam Zam sier selv at de er et avansert take away gatekjøkken som serverer forskjellige retter innenfor hamburger, kylling og sandwich segmentet. På menyen har de Beef Burgers, Steak Sansdwich, Fish&Chips, Naawich som noen eksempler. Alt på menyen er Halal. Se bilde under i saken med menyen eller sjekk facebook siden får å se den.

Prisene varierer fra kr 35.- for pommes frites til kr 149 for biff- eller kylling snadder. Du kan bestille maten direkte hos dem ved oppmøte eller på telefon, alternativt kan du benytte Foodora eller Just Eat om du ønsker det.

De nærmeste naboene er serveringsstedene Ekte Thaimat og HY’s sushi & Asian dining.  De ligger alle sammen i Høyblokka ved Tiedemannsparken på Ensjø, med adresse Hovinveien 39.

Åpningstidene til Zam Zam er mandag til torsdag kl 1200 til kl 2100 og fredag til søndag 1400 til 2300.

Ensjø Aktuell Informasjon sier alltid at vi som bor i området må benytte slike lokale tilbud, hvis ikke forsvinner de like fort som de kom.

Sjekk ut Facebook siden til Zam Zam

Se alle spisesteder på Ensjø