Ensjø fortsetter å utvikle seg – I dette året ble noen butikker og flere boligprosjekter ferdige og hadde innflytting på Ensjø

 

Året 2019 nærmer seg slutten og Ensjø har fått noen nye butikker og mange nye innbyggere i løpet av året. Det er hele 5 boligprosjekter som er ferdige eller delvis ferdigstilt i løpet av 2019.

De fem boligprosjektene er: Ensjøhøyden i Malerhaugveien har hatt innflytting, det er flere byggetrinn i Hovinenga som ligger oppe på Valle Hovin som har fått nye eiere. Det er i tillegg flere byggetrinn i Tiedemannsfabrikken som har hatt innflytting. De siste trinnene av Utsiktskvartalet har også hatt innflytting, de to siste er prosjekter som ligger i Tiedemannsbyen. Ensjø Torg har også hatt innflytting i byggene som ligger langs Ensjøveien.

Det kan være seg greit å ta med at Ensjø også har fått en ny matbutikk igjennom at Spar flyttet inn ved Ensjø Torg og at Åpent bakeri har funnet sin plass på Ensjø og der har mange beboere også tatt turen innom. Winther blomster er den siste butikken som åpnet i Ensjøveien. I starten på 2020, nærmere bestemt 6.januar så åpner Vitus apotek idet samme kvartalet.

Det har også dukket opp noen grønne områder. Petersborgparken har dukket opp, samt en del av Østre bekkedrag ble ferdig. En barnehage ble åpnet rett over sommeren. På høsten ble et grøntområde i Gladengeveien oppgradert og utvidet. Sist men ikke viktigst, så ble Ensjø Torg og vannspeilet foran T-banestasjonen ferdig på slutten av året.

Mange mennesker har i 2019 fått Ensjø som sitt nye hjem. Det er bare å ønske alle velkommen og håpe at dere trives her. Så dermed har nok et år gått og Ensjø følger fortsatt opp intensjonen i planen som skal føre Ensjø fra bilby til boligby!

Les om åpningen av Ensjø Torg

Les om grøntområde i Gladengveien

Les om butikkene som åpnet

Fuglene trives på Ensjø