Ensjø aktuell informasjon har fått 500 nye innlegg – Takk til en datakyndig leser av bloggen!

Jeg som skriver denne bloggen skrev 29.mai at det historiske arkivet til Ensjø Aktuell informasjon på ensjo.orig.no ville bli slettet og dermed utilgjengelig for brukerne av bloggen.

Nå har imidlertid det gledelige skjedd at en av bloggens faste lesere, som i tillegg er datakyndig, leste om denne utfordringen. Han ønsket å hjelpe til med å berge materialet/innleggene som skulle slettes. Vedkommende har jobbet med dette noen kvelder og vi har også hatt noen timer sammen, der vi (han) kikket på utfordringene.

Nå kan jeg med stor glede opplyse om at innleggene som er lagt ut på den gamle bloggen, som slettes nå i juni, er overført til denne bloggen. Det betyr at WordPress utgaven av bloggen har fått ca 500 nye innlegg. Disse er fra tiden mai 2009 til juni 2013.

Disse innleggene har noen begrensninger, men de er søkbare og tilgjengelige for de som vil lese dem. Men de avviker fra senere innlegg ved at det ikke ligger toppbilde i saken og ingen av innleggene er tagget med søkeord. Lenkene i sakene vil også for det meste ikke fungere da sidene de lenker til ikke lengre er i bruk.

Men teksten og bildene som ble benyttet i sakene er tilgjengelige og historikken til Ensjøbloggen er dermed intakt og mulig å lese.

Innleggene kan du lese ved å gå på førstesiden av bloggen (klikke på hovedbanneret øverst på siden) og gå nederst under bildene og sakene, så finner du en liten firkant med tidligere saker og velg måned, klikk på denne og gå til bunnen og der vil du finne sakene fra 2009.

Tusen takk til den datakyndige faste leseren av bloggen, som bor i området på Ensjø, for hjelpen med å berge arkivet.

Les tidligere sak om dette.