Denne helgen kan du kjøpe lopper og delta på pynting av påskeegg treet på Ensjø!

Søndag 22 mars 2015

Lørdag og Søndag kan du ta turen innom loppemarkedet på Hasle skole og på Søndag kan du  være med på pynting av påske treet på Ensjø!

Er du klar for å gjøre et funn? I helgen 21. og 22.mars er det klart for områdets største og kanskje beste loppemarked. Ryddig og velorganisert! Det er mange som reiser langt for å finne gode saker og det kommer folk fra hele Oslo når man åpner dørene på Hasle skole. Loppemarkedet foregår både utendørs og innendørs og under tak. Loppemarkedet på Hasle Skole er et av de aller største markedene i Oslo med svært mange kvalitets ting!  I følge nettsiden så fyller man på med nye lopper hele tiden under loppemarkedet og har også mange nye varer på søndagen.

På Facebook har Hagekvartalet invitert til pynting av treet 22.mars kl.1500. De sier videre: Tradisjonen lever og det er snart tid for pynting av påsketreet! Vi møtes klokken tre for å henge opp påskeegg. Ingen værforbehold, så det kan være lurt å male med akryl eller annen maling som tåler litt vind og vær. Hvis været er fint fortsetter vi videre til bålplassen ved den nye lekeplassen etter pyntingen. Ta med grillmat selv, så ordner vi med bål.

Les mer om Påskeegg treet

Les om Loppemarkedet