Da er det klart for årets Norway Cup – Det spilles fotball på Valle Hovin i nabolaget til Ensjø.

Da er det klart for mange unges fotball høydepunkt, nemlig Norway Cup. Arrangement starter lørdag 27.juli og holder på til lørdag 3.august. Dette er den 47. utgaven av turneringen. Her kommer over 30 000 barn og unge som møtes for å vise fotballglede, og der man uavhengig av hudfarge, religion og språk knytter bånd gjennom fotballen. Hele 60 nasjoner er representert i årets Norway Cup.

Norway Cup Holder i hovedsak til på Ekebergsletta, men det spilles kamper på mange fotballbaner rundt i Oslo denne uken. Ni av disse banene ligger på Valle Hovin. Her vil det i starten på uka spilles mange kamper.

Det spilles fotballkamper fra søndag 28/7 til torsdag 1/8 på Valle Hovin. Tidsrommet det spilles kamper i er i hovedsak fra kl 0800 til kl 2000. Det spilles rundt 80 kamper om dagen de første 2 dagene og så trappes dette ned og torsdag spilles det 40 kamper.

Det betyr også at det blir litt mer trafikk av biler, busser og folk som går til og fra T-bane og busstopp.

Så har du lyst til å få med deg litt fotball moro uten å dra opp på Ekeberg, så er det bare å stikke innom Valle feltet i nabolaget til Ensjø!

Les mer om Norway Cup