Boligprosjektet Marienfryd på Ensjø er utsolgt

ensjø bro marienfryd oversikt 021  marienfryd 2009

Da kan Veidekke slå seg på lommeboken og kikke bakover og glede seg over at alle de 399 leilighetene i boligprosjektet Marienfryd på Ensjø er solgt etter 5 år og 5 måneder. De tre siste to roms leilighetene er nå solgt og dermed er hele boligprosjektet Marienfryd utsolgt!

Dette er historien om Narvesen sitt gamle hovedkontor og lager som ligger i Hovinveien på Ensjø og som ble til overs når stiftelsen Fritt ord solgte siste rest av aksjer i Narvesen til Reitangruppen. Senere inngikk Veidekke og Reitangruppen et samarbeid om å utvikle det gamle hovedkvarteret og lageret på Ensjø til boliger.

På Ensjø aktuell informasjon har du kunnet følge hele prosessen med Marienfryd. I november 2009 la man ut de første 81 leiligheter i prosjektet Marienfryd på Ensjø, det var den såkalte høyblokka som skulle bygges om til boliger først. Byggestart var i mars 2010 og siden har det gått slag i slag med nye salgstrinn og etter hvert ferdigstillelse av boliger og overlevering til de nye eierne.

Ensjø Aktuell informasjon er av den oppfatning at dette er ett av de bedre nye boligprosjektene på Ensjø. Det er mange boliger, det er grønne områder rundt og inne i prosjektet. Selv om jeg er generelt skeptisk til høyhus, så finner den gamle ombygde narvesenblokka plassen sin med store grønne områder (Tiedemannsparken) rundt på 3 sider.

Selv om prosjektet ikke er 100 prosent ferdig og alle ikke har flytta inn enda, så kan man gratulerer alle som bor der med at nå er Ensjø sitt lengst levende boligprosjekt (6 salgs trinn) straks ferdig! Bildene i toppen av saken er tatt i 2009 og i 2015

Her kan du lese noen av de gamle sakene om marienfryd

Se hjemmesiden til Marienfryd

Ensjø før og nå Narvesenblokka og marienfryd

Sak fra april 2010

Høyblokka er ferdig

Se bilder fra første del av utbyggingen