Boligprosjektet Locus Ensjø hadde første visning med 37 av 206 leiligheter søndag 13. oktober

Selmer Eiendom skal bygge 206 leiligheter på eiendommen i Gladengveien 3 til 7, der bilbutikken Ford holder til i dag. Det blir bygget 4 boligblokker på området, der de to fremste mot Gladengveien vil få næringslokaler i første etasjen.

På nettsidene skriver man at man i 1965 åpnet et av Europas mest moderne bilanlegg på Ensjø. Dette ble hjemmet og hovedsete for Ford forhandleren og familiebedriften Røhne Selmer. Nå er det andre tider på Ensjø og allerede i mars 2020 flytter bilbutikken til nytt bygg i Strømsveien 181 på Alnabru. Da er det klart for boliger på eiendommen, som ligger sentralt på Ensjø.

Locus Ensjø hadde første visning nå på søndag, men den var i utgangspunktet kun for de personene som hadde registrert seg som interesserte i prosjektet. Leilighetene varier fra 46 til 133 kvadratmeter og priser fra 3.7 til 12.9 millioner. Blant de 37 leilighetene som er til salgs nå (Trinn 1 av 4) er det blant annet 3 toppleiligheter, som ligger til over 10 millioner kroner i pris. Men det er også mulighet å få en leilighet på 46 kvadratmeter til kr.3.690.000.-

Det var flere personer fra Selmer systemet og megleren DNB eiendom som var til stedet ved åpningen av visningen. På bilde ser vi Fredrik Selmer som er direktør i Selmer eiendom. Det var også mange mennesker som på en søndag hadde tatt turen innom visningslokalene, i fjerde etasje over Kiwi på Ensjø. Adressen er Gladengveien 1 og man bruker samme inngang som Fresh treningsenter fra Ensjøveien.

For oss som bor på Ensjø er dette nok et skritt i retningen at Ensjø skal gå fra å være bilby til boligby. For deg som ikke bor her kan dette være muligheten for å flytte hit. Det er også visning på mandag og tirsdag kl. 1800 til 1900. Det er mulig å reservere leilighet og salgstarten skjer på onsdag 16. oktober.

 

Sjekk ut hjemmesiden til Locus Ensjø

Se boligene som er til salgs her

Les tidligere sak om eiendommen

Les om de nye bolig prosjektene som kommer på Ensjø i høst

Visningslokalene ligger i fjerde etasje i bygningen under.