Boligprosjektet Kongsløkken på Ensjø solgte 32 av 39 leiligheter første uken med salg

Boligsalget går over all forventning i det siste boligprosjektet som er lagt ut for salg på Ensjø. Søndag 20. september var det første visning for Kongsløkken. Da var det muligheter for å se modell, komme opp i lift, få utdelt prospekt og snakke med selgerne. På mandag kunne kjøpere stille seg i elektronisk kø og på tirsdag startet salget av boligene. I denne første salgsrunden var det ett og to roms leiligheter som ble lagt ut for salg.

Til sammen ble det i første slagstrinn lagt ut 39 leiligheter og nå etter en uke så er fasiten klar, prosjektet har solgt 28 leiligheter, 4* leiligheter er reservert og 7 er ledige. Det må kunne sies at det er veldig bra. Det er en blanding av kjøpere mange som skal bo noen som skal leie ut og noen spekulanter skal selge igjen, som har kjøpt bolig i prosjektet.

Neste salgsrunde starter søndag 11.oktober og da skal man selge 3 og 4 roms leiligheter i prosjektet. Bonava vil nok legge ut nærmere informasjon om dette på prosjektet sine hjemmesider. I øyeblikket er det ikke oppgitt hverken antall eller pris på de leilighetene som skal selges i trinn 2.

Det er Bonava som selger boliger i prosjektet Kongsløkken på Ensjø. Kongsløkken ligger i Malerhaugveien 19 til 23 (krysset Malerhaugveien og Grønvoll allè. Nærmeste nabo til prosjektet er Fyrstikkalleen videregående skole (F21), boligprosjektet Malerhaugveien 25 (under salg) og boligprosjektet Ensjøhøyden.

Les tidligere sak om Kongsløkken

Les mer på prosjektets sin nettside

(*)disse er reservert og kontrakt forventes signert innen kort tid