Beboere i Tiedemannsbyen på Ensjø hadde vannkanne treff i Tiedemannsparken

 

På søndag kl 1200 til 1300 så deltok 12-15 voksne og barn på vannkannetreff i Tiedemannsparken. Målet var å vanne de nye plantene i den nyåpnede delen av Tiedemannsparken. Ensjø Aktuell Informasjon tok turen innom mot slutten av den timen som var satt av for aktiviteten. Da var det fortsatt 6-7 stykker som vannet plantene. Vannet hentes rett fra Hovinbekken.

Initiativtaker og beboer Bjørn Are Hultman tok via Facebook gruppen Tiedemannbyens oppslagstavle kontakt med naboer og følgere av gruppen, med en oppfordring om at man må passe på de nye plantene som er plantet i området. Oppfordringen ble tatt godt i mot og folk møtte opp med vannkanner og bøtter.

Med sol og 25 varmegrader så trenger de nye plantene masse vann. I en time på søndag ble det vannet på plantene. Bjørn uttaler at det er bare å følge med i gruppen, så kommer det snart en ny invitasjon til nytt vannkanne treff. PA entreprenør bør følge med og kanskje tilrettelegge for at Bjørn og vannkanne gjengen kan få tilgang på vannslangen de benytter til vanning. Men frem til det eventuelt skjer så er det vannkanner og bøtter som gjelder.

Dette er et initiativ som viser at folk som bor på Ensjø bryr seg om det grønne lokalmiljøet sitt!

Sjekk ut Tiedemannsbyens oppslagstavle på Facebook