Turvei D2 over Ensjø stenges i 3-5 måneder.

turvei d2 005  turvei d2 006

Ensjø aktuell informasjon har tidligere skrevet om at turvei D2 over Ensjø skal oppgraderes. Nå starter dette arbeidet. Det medfører at turveien blir stengt fra Tiedemannsparken til Ensjøveien.

Arbeidstillatelsen har vært klar siden 1.juni, men arbeidet startet først denne uka og i dag har gjerder og stengemateriell blitt satt opp. Det har også blitt kuttet ned en del busker og trær på strekningen. Jeg vil tro at det fra mandag 7.august vil bli stengt for ferdsel. Det å blande sammen myke trafikanter og anleggsmaskiner er en dårlig kombinasjon, så stenging er nok det enkleste og beste.

Turveien stenges i enden av Tiedemannsparken og da vil det for brukere av turveien være 2 muligheter til omkjøring. Alt 1 ta ned gamle Bertrand Narvesensvei ned til Gladengveien og deretter til Ensjøveien. Alt 2 vil være å ta opp gangveien ved Tiedemannjordet og opp til Hovinveien og deretter ned til Økernveien og så ned mot Tøyen.

Det skal ifølge kundesenteret i Bymiljøetaten være mulig å krysse anleggsområdet på tvers et sted. Det er via gangstien mellom Hovinveien 11 og 15 som krysser turveien og går videre ned til Sigurd Hoels vei og torget i Tiedemannsbyen.

Det står i informasjonen at arbeidet skal være ferdig 1.november, men slike arbeider kan møte på utfordringer og da nærmer vi oss jul ganske fort. Ensjø aktuell informasjon har hørt rykter om at det har vært dårlig med informasjon til beboerne i området, akkurat når det gjelder oppstart av arbeidet. Nå er det imidlertid i gang!

Se saken på kommunens sine gravesider 

Se tidligere sak på Ensjø aktuell informasjon

 

turvei d2 001 turvei d2 021

turvei d2 014 turvei d2 017

turvei d2 011 turvei d2 009

turvei d2 bilde