Tiden er inne for loppehentedager på Ensjø og i nabolaget!

Loppehentedager Loppehentedager

Ensjø aktuell informasjon har flere ganger skrevet om Hasle skoles musikkorps sine loppemarkeder og nå forberedes det neste store loppemarkedet som blir 22 og 23.september i Valhall Arena. Men for at det skal bli loppemarked så trenger man gode og bra lopper!

Derfor arrangeres det Loppehentedager på disse datoene i Oslo: 6., 11., 13. og 18. september. Ønsker du å få hentet lopper må du ta kontakt via denne lenken, fyll ut dette skjemaet.

Dette er en kjempefin anledning til å få ryddet og samtidig støtte en god sak.  Husk at man ønsker ting og tang som holder en kvalitet som gjør at noen andre vil kjøpe tingene.

Lopper Hasle Skolekorps veldig gjerne vil ha er: Klær – (veldig gjerne barneklær), Leker og spill, Bøker (ikke leksikon), CD’er og LP’er, Alt av sportsutstyr, inkludert ski og sykler, Verktøy, Retro (40-70-tallet), Kjøkkenutstyr, Glass, servise og pyntegjenstander, Bilder, Elektro, Små og solide møbler

Loppemarkedet er den viktigste inntektskilden for Hasle Skole Musikkorps. Skolekorpset tilbyr musikkundervisning, samspill og et godt sosialt miljø for ca. 120 barn og unge og hoveddelen av inntektene går til å dekke utgifter til musikkundervisning og instrumenter.

Har du noe du ikke trenger, men tror noen andre kan ha bruk for? La Hasle skolemusikkorps gjøre jobben med å skifte eiere på denne tingen!

 

Les mer på nettsiden til korpset!

Vil du at korpset skal hente lopper hos deg? Fyll ut dette skjemaet.

Sjekk ut nettsiden med informasjon: haslemusikkorps.no/loppemarked

Les mer på Facebook side: facebook.com/HasleLoppis

Loppehentedager Loppehentedager