Snøen er varslet! – Her kan du skifte dekk på Ensjø

Dekkskifte 016 Dekkskifte 029

Ubønnhørlig så nærmer vinteren seg og da kan det være lurt å ha satt vinterdekk på bilen. Planlegger du litt, så slipper du å stå i kø den dagen snøen laver ned. Hjelpen er faktisk ikke langt unna, for selv om Ensjø skal bli en boligby, så er det fortsatt litt bilvirksomhet her.

Hvis du ikke har en avtale med forhandleren der du kjøpte bilen eller er en av de som sverger til å fikse hjulskiftet selv, så finnes det hjelp å få. Her er noen av de firmaene som ligger mest sentralt på Ensjø som kan hjelpe deg.

Dekk 1 i Gladengveien 16 har dropp inn timer for hjulskifte og Dekk 1 proff i Ensjøveien 12D er store på hjulskift og dekkhotell, hos de er det mer timebestilling som gjelder. Det finnes i tillegg flere mindre selvstendige steder som driver med bilvask og i sesongen vår/høst driver med dekkskifte. Dette er f.eks Bislett Bilpleie avd. Ensjø som holder til i kjelleren på Gladengveien 3B. Du kan også prøve Aquashine i kjelleren på Gladengveien 16.

Prisen på et vanlig dekkskift varierer mellom kr 350.- og kr 480.-  Du er herved advart om den kommende vinteren og det får være opp til deg selv når du velger å skifte til vinterdekk!

Aquashine har ikke hjemmeside

Bislett bilpleie avd. Ensjø har ikke hjemmeside

Se hjemmesiden til Dekk 1 Ensjø

Se hjemmesiden til Dekk 1 proff Ensjø

Dekkskifte 034 Dekkskifte 032

Dekkskifte 027 Dekkskifte 017

Dekkskifte 014 Dekkskifte 013

Dekkskifte 012

Obs! Denne saken er benyttet tidligere på Ensjø aktuell informasjon