Safe as Milk på Ensjø starter med konserter!

safe milk og gastropub ØKT

Safe as Milk som åpnet på Ensjø i september 2016 informerer nå at de starter med konserter eller musikk arrangementer. De som har vært innom har sett scenen innerst i lokalet, men den har til nå ikke vært i bruk. På Facebook siden sin så skriver de at de i 2018 starter opp med konserter. De sier videre at dette er noe de planlegger å gjøre flere ganger. Men første gang blir torsdag 11.januar kl 20.30.

Fram til nå så har de som har ønsket å gå på slike pub konserter vært nødt til å bevege seg ut av Ensjøområdet og da har det vært naturlig å besøke arrangementer på Kampen Bistro og på Lille Kampen som er de nærmeste stedene. Når Safe as Milk starter opp så blir det slike muligheter på Ensjø også. De som får æren av å åpne scenen på Safe As Milk blir de gamle rutinerte traverne i bandet ØKT.

På hjemmesiden beskrives musikken til ØKT som: «De spiller roots, en blanding av blues, folk og litt attått… Mike Seeger beskrev roots som musikken som faller mellom sprekkene  –  vanlige menneskers liv før og nå, det dramatiske og det hverdagslige, støvete landeveier og storbyens bakgater, fengsel og frihet, slit og glede…og det svinger!»

Bandet spilte på Lille Kampen 6.januar og hvis du ikke fikk med deg den konserten så er det en ny mulighet på Safe as Milk 11.januar. Det er gratis adgang

Sjekk ut Facebook siden til Safe as milk

Sjekk ut hjemmesiden til ØKT og hør litt av musikken

økt på safe as milk ensjø