RETRO-garasjen på Malerhaugen – design/antikviteter på Ensjø

malerhaugen (19) malerhaugen (16)

I en garasje på Malerhaugen holder to entusiastiske lampesamlere til. De har masse kunnskap om lys, lamper, elektronikk, design osv. osv. Siden de holder til i en garasje så har dette gitt navn til hobbyen RETRO-garasjen.

Her er det mange godbiter for de som er opptatt av design og gamle ting. Her finner man danske, tyske og norske godbiter fra 30 og 60-70 tallet. I mange tilfeller så kjøpes lampene inn og så demonteres og renoveres (renses og vaskes) de før de legges ut til salgs i nesten ny tilstand

Retro-garasjen er forholdsvis nyåpnet og første gang stedet åpnet dørene var i forbindelse med sommermarkedet på Malerhaugen sist helg. Stedet har derfor ikke vanlige åpningstider enda, da personene bak Retro garasjen har mange jern i ilden. Utover 2-3 planlagte enkelt markeder i året, så må man ta kontakt og avtale tid for å ta turen innom.

Bare for å gjøre det klart så er dette ikke loppemarked eller bruktbutikk. Det er gode designvarer eller spesielle ting som havner til salgs i Retro garasjen og det påvirker prisene også. Så hvis du er på jakt etter noe spesielt så kan det være lurt å følge med på eller ta kontakt med RETRO-garasjen.

Sjekk facebooksiden til Retro-garasjen

 

 

malerhaugen (13) malerhaugen (12)

Retro garasjen 1