Pizzabakeren åpner utsalg på Ensjø tirsdag 9.januar

Pizzabakern Ensjø (5) Pizzabakern Ensjø (10)

Som Ensjø aktuell informasjon skrev om i september 2017 så skal pizzakjeden Pizzabakeren åpne i nye lokaler på Ensjø. Nærmere bestemt i næringslokaler i førsteetasje på boligprosjektet Hovinbekken 3, som ligger i Gladengveien 24 ved krysset Grenseveien / Gladengveien.

Dette betyr at konkurransen om pizzakundene på Ensjø blir tøffere. Pizzabakeren er en pizzakjede som vokser og utvider aktiviteten i Oslo. Fra tidligere har vi på Ensjø flere som selger pizza! De er Peppes pizza, Ensjø pizza og Grill, Folkets kebab, Pizza og kina expressen alle disse med Take away. Så har vi de to restaurantene Safe as milk og Boulangerie M. Nå blir det en ny valgmulighet når Pizzabakeren åpner 9.januar. Denne etableringen er nok tenkt som en større posisjonering i kampen om Pizzakundene og er nok planlagt for en mye større kundekrets en akkurat befolkningen på Ensjø.

På hjemmesiden sier man sitat: «Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 150 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.» sitat slutt.

Pizzabakeren selger pizza i 3 størrelser 20 cm, 30 cm og 40 cm. Prisene varierer fra kr 39.- til kr 199.- avhengig av størrelse og innhold. Prisen for utkjøring er kr 75.- om du ikke vil hente pizzaen selv. Åpningstider er mandag til torsdag samt søndag: 13:00 – 22:00 og fredag og Lørdag: 13:00 – 23:00.

Som jeg alltid sier når det dukker opp nye tilbud på Ensjø. Vi må benytte de tilbudene vi får i lokalmiljøet for hvis vi ikke bruker dem så forsvinner de igjen. Fra tirsdag kan du teste ut pizzaen til Pizzabakeren!

 

Se menyen til Pizzabakeren

Les tidligere sak om Pizzabakeren

Les om at Boulangerie M selger pizza

Pizzabakern Ensjø (1) Pizzabakern Ensjø (2)