Norgesmesterskap i biljard arrangeres på Ensjø!

Biljard 004 Biljard 042

Er du opptatt av biljard? Vil du være på tilskuerbenken når det spilles? Nå har du muligheten for 28-30.september skal det arrangeres Norgesmesterskap i biljard, og det arrangeres på Ensjø. Dette går av stabelen på Oslo Biljardsenter i Ensjøveien 7. Arrangementet er åpent for publikum og det er gratis å være tilskuer.

Arrangør er Norges Biljardforbund og Norgesmesterskapet skal denne gangen spilles i disiplinen 10-ball som er ganske likt 9-ball, men da med 1 ball mer og litt andre regler. Oslo Biljardsenter er hjemmebane til Oslo Biljardklubb som med sine cirka 1000 medlemmer er Norges største biljardklubb. Det er påmeldt snaut 100 spillere til Norgesmesterskapet.

Biljardsporten i Norge består av cirka 3000 aktive spillere i tillegg til alle hobbyspillere. Norge er på et høyt nivå i europeisk målestokk og tok nylig 11 medaljer under EM i Nederland. Les mer om dette her http://www.biljardforbundet.no/2018/08/tidenes-medaljefangst/

Norges Biljardforbund ble stiftet i 1981 og er underlagt Norges Idrettsforbund og arrangement er selvsagt alkoholfritt. Oslo Biljardsenter er et tilholdssted for både unge og gamle som liker å spille biljard, snooker eller carambole. Det avholdes flere ukentlige turneringer for alle nivåer og alle er velkommen.

Publikum fra Ensjø og nabolaget ønskes velkommen til Norgesmesterskapet i biljard

Les tidligere sak om Biljard på Ensjø!

Biljard 074 Biljard 066

Biljard 016 Biljard 040

Biljard 048 Biljard 001

Biljard 055