Gladengveien på Ensjø stenger 17.juni – Kristian Kolberg inviterer deg med på festen og aktivitetene!

K kolberg

Det skjer mye på Ensjøområdet denne helgen og det er viktig å planlegge nøye og sette av tid, så man kan få med seg alt. Foreningen Ensjøbyen planlegger stor fest på Ensjø og i den stengte Gladengveien vil det skje mange aktiviteteter. Dette er et stort samarbeid der det er mange lokale aktører bidrar med god og positiv puls til Ensjøbyen.

Kristian Kolberg, leder av Foreningen Ensjøbyen oppfordrer alle til å ta med kjente og kjære og bli med på en dag fylt med morsomme aktiviteter. Med Asgeir Borgemoen som konferansier blir det lattermild stemning og underholdning for både store og små. Det blir arrangert rebusløp, Ensjøsprinten i samarbeid med Sats/Elixia, DJ og trylleshow og olabilløpet Ensjø Grand Prix! Samarbeidspartnere i Ensjøbyen står på stand med gode tilbud og spennende konkurranser hele dagen. Det blir gratis grillmat til alle som kommer, så lenge lageret rekker.

PS! Det er fortsatt mulig å melde seg på aktivitetene som Ensjøsprinten og Olabilløpet

Det vil i løpet av denne dagen også bli åpning av «den nye» Hovinbekken som renner langs Gladengveien.

 

Dato: 17. juni
Klokken: 11:00-15:00
Sted: Parkeringsplassen i Gladengveien 5 (ved Ford)

Det er første gang dette blir gjennomført i år, men det er tanker om at det skal bli et årlig arrangement og at i fremtiden skal foregå på Ensjø torg, rett foran T-banestasjonen.

Da er det bare å sette av dagen og gjøre seg klare til en hyggelig og trivelig sommerdag på Ensjø!

OBS! planlegger du å kjøre bil i Gladengveien denne dagen så kan det gå dårlig, klikk på bilde under og se hvor sperringene kommer til å være.

Les mer om eventet på Ensjøbyens sin Facebook side

Les tidligere sak om dette på Ensjø Aktuell informasjon

Sperreplan for Gladengveien 17.juni venners venners dag