Er du opptatt av kunst og kunstnere? sett av datoene 27. og 28. april? Det finnes mange kunstnere på Ensjø

Ensjø aktuell informasjon er opptatt av å fremsnakke alle deler av Ensjø og for deg som ikke kjente til det, så er det mange kunstnere som har tilhold på Ensjø og i nærområdet vårt.

Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet Oslo Open i fjor åpnet 400 av Oslos kunstnere dørene for publikum og det var duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser og mulighet for å delta på arrangementer som Åpne Atelierer.

Det finnes 36 kunstnere på Ensjø området som er med på Oslo Open. De finnes på adressene Ensjøveien 8, Stålverksveien 2 og Malerhaugveien 15. Hvis du vil være med på en guidet tur rundt til disse stedene, så skjer det 28. april. Oppmøteplassen er på Ensjø T-banestasjon og turen tar ca 1 time og 45 minutter. Det gjennomføres 3 turer og tidspunktene er: 12.00, 14.00, 16.00.

Vil du i tillegg få med deg det som skjer i den gamle trafostasjonen på toppen av Tøyenparken så har de også turer den samme dagen. Sjekk ut guidet tur nr 12 (se vedlegg)

Benytt denne muligheten til å bli kjent med en ny side av Ensjø! Oslo Open har årlig rundt 9000 besøkende, og er åpent og gratis for alle!

Les mer om Oslo Open

Les mer om de guidede turene nr 11 er Ensjø turen

Les tidligere sak om kunstnerne i Malerhaugveien 15