Ensjøveien og Gladengveien på Ensjø er stengt lørdag 16.juni!

IMG_3882 IMG_3889

Har du planer om å kjøre bil på eller igjennom Ensjø lørdag 16. juni, så vil det ikke være så lett. I forbindelse med at Ensjødagen avholdes denne dagen så er Ensjøveien og Gladengveien stengt. Det er satt opp godt synelige skilter om stengningen i begge ender av Ensjøveien og i Gladengveien

Det meste av arrangementet på Ensjødagen skjer i området der Ensjøveien og Gladengveien møtes. Det vil bli rigget opp scene og forskjellige stand utenfor området ved Kiwi, Rema 1000 og Ford. Det vil ikke være mulig å kjøre igjennom Gladengveien mens det i Ensjøveien vil være mulig for busser i rute å passere.

Det vil også være vanskelig/umulig å kjøre til parkeringsplassene til Kiwi og Rema 1000. For beboere i Sigurd Hoels gate vil det nok være mulig å kjøre ut mot Kampen/Tøyen. Mens det for beboere i Malerhaugveien og Stålverksveien vil være mulig å kjøre ut mot Grenseveien. De som bor på Malerhaugen vil nok kunne kjøre ut i retning E6. De som nok vil ha størst utfordring denne dagen vil nok være de som har garasje i Ellipsen borettslag.

Så må du kjøre bil på lørdag unngå Ensjøveien og Gladengveien! Men du er helt sikkert velkommen til å delta på Ensjødagen.

Les tidligere saker om Ensjødagen

 

IMG_3884 IMG_3887