Du inviteres til åpen dag om nabolaget Helsfyr – i nabolaget til Ensjø

 

Det skjer mye på Ensjø området og på Helsfyr om dagen og nå kan du delta, påvirke og få mer informasjon om det som skjer i Grønnvoldkvartalet. Sett av ettermiddagen torsdag 9.mai

I januar 2018 anbefalte Ensjø aktuell informasjon sine lesere å delta i en undersøkelse om Helsfyr området og undersøkelsen tok for seg ting og spørsmål som åpenbart har interesse og betydning for de som bor/arbeider i og rundt Helsfyr. Dette gjelder Ensjø, Etterstad, Malerhaugen, deler av Kampen, deler av Vålerenga og Valle Hovin området.

Det stod at undersøkelsen ble utført med formål om å kartlegge dagens bruk og interesse for utvikling på Helsfyr. Undersøkelsen er utarbeidet på vegne av Veidekke AS, Oslo Areal og Fyrstikk torget som et ledd i å skape et godt grunnlag for videre utvikling av Helsfyr.

Undersøkelsen var for alle som bor og arbeider på og rundt Helsfyr. Resultatene fra undersøkelsen skal brukes til en sosio-kulturell stedsanalyse av området og resultatene vil fungere som en del av kunnskapsgrunnlaget i det videre arbeidet med utvikling av Helsfyr til et attraktivt bymiljø.

Nå kommer oppfølgingen av undersøkelsen og du inviteres til åpen dag om nabolaget Helsfyr

Grønnvoldkvartalet er under utvikling og i den forbindelse inviterer man hele nabolaget Helsfyr til en morsom og inspirerende ettermiddag på Fyrstikkalleen VGS (F21).

Den 9. mai fra 16.00-19.00 kan du blant annet være med å bygge livet i den nye Strøksgaten, prate med arkitektene og se hva ungdommene tenker om fremtiden på Helsfyr. Har du lyst til å bli med å gjøre noen raske forbedringer på Helsfyr allerede nå i år?

Her blir det servering av både mat og artige opplevelser.

Arrangementet passer for hele familien.

Arrangør: Leva Urban Design på vegne av Veidekke Eiendom og Oslo Areal

 

Sjekk facebook eventet til møtet

Les saken om spørreundersøkelsen fra starten på 2018