Bilkollektivet har flyttet til Ensjø

bilkollektivet

Bilkollektivet har denne uken flyttet fra Hausmansgate i Oslo sentrum opp til Ensjøveien 7 på Ensjø. Man kan litt spøkefullt si at man flytter til bilbyen som er i ferd med å bli en boligby. Man kan lese på siden dugnadsguiden om flyttingen.

Bilkollektivet er bildeling i praksis og på hjemmesiden skriver de. «En annen måte å disponere bil på. Er du en av mange som ikke er avhengig av bil daglig, men likevel ønsker tilgang til bil av og til? Eller trenger husstanden en ekstra bil innimellom? Som medlem i Bilkollektivet får du tilgang til bil, uten store investeringer. Glem utgifter til årsavgift, service, forsikringer, fast parkering, hjulskift og reparasjoner. Vi tar oss av alt det praktiske. Du bestiller bil når du trenger det, og betaler kun per kjøretur. Bilutgiftene styres av hvor mye du bruker bil. I motsetning til andre bileiere kan du reise kollektivt uten å måtte betale for en bil samtidig.»

BILKOLLEKTIVET BLE STARTET I 1995, OG HAR I DAG OVER 4.000 HUSSTANDER OG BEDRIFTER SOM MEDLEM, MED OVER 6.000 BRUKERE. BILKOLLEKTIVET I OSLO ER NORGES STØRSTE BILPOOL, OG ER I STADIG VEKST.

Se hjemmesiden til Bilkollektivet

Se oppslaget om flytting